\\
Een Verhaal Zo Uniek
Twee levens, twee families, talloze vrienden en honderden willekeurige gebeurtenissen die op de een of andere manier allemaal tot dit moment leiden. Dat noem ik nu eens een verhaal dat verteld, onthouden en herbeleefd moet worden!

IK KAN NIET WACHTEN OM JULLIE VERHAAL TE HOREN.

Neem even tijd om het formulier in te vullen of neem rechtstreeks contact op. Hoe dan ook, tracht ik binnen de 48u van mij te laten horen.

PAKKETTEN STARTEN VANAF 2.500€
HELLO@FILMSBYDAVID.BE

Hou na het versturen zeker jullie spambox in de gaten!

Veelgestelde Vragen

WAAROM EEN VIDEOGRAAF INHUREN?

Begrijp me niet verkeerd, foto’s blijven geweldig en onmisbaar op een huwelijksdag. Maar toch heeft het iets om gewoon op play te kunnen drukken, achterover te leunen en te genieten. Video doet iets wat je erna pas zal beseffen. Het omvant de essentie van de ganse dag. De momenten vastgelegd en weergegeven zoals in de realiteit, kunnen herbeleven. Niet enkel kijken, maar ook de stemmen kunnen horen, het is een totaal andere ervaring.

ONTMOETEN WE ELKAAR OP VOORHAND?

Tuurlijk!  Nog voor het definitief vastleggen, beginnen we met een kennismakingsgesprek waarin we nagaan of mijn aanpak in lijn is met jullie visie en prioriteiten.  Enkele weken voor de grote dag wordt nog een gesprek ingepland waarin we alle details overlopen en ik het nodig advies zal geven betreffende de tijdlijn zodat alles vastgelegd kan worden wat jullie wensen en ik nodig heb om die adembenemende herinnering te bezorgen. Tussen deze twee momenten in, sta ik natuurlijk altijd ter beschikking om al jullie vragen te beantwoorden.

WAAROM IS EEN VIDEO ZO’N INVESTERING?

Ik snap best dat sommige koppels geschokt zijn door het prijskaartje voor een huwelijksvideo. Maar om heel eerlijk te zijn: je krijgt vaak waarvoor je betaalt. Ik raad ook altijd iedereen aan dat als ze iemand goedkoper vinden, wiens werk hen aanstaat, ze zeker niet moeten twijfelen en daarvoor gaan. Door de jaren heen zijn mijn prijzen voortdurend mee geëvolueerd met mijn ervaring, verbetering van het materiaal, opleidingen om steeds beter te worden, en zoveel meer. Maar de absolute waarheid is dat je maar 1 kans krijgt. Ga je die dan toevertrouwen aan die kennis die het voor een peulschil wil doen? Ik kan zo nog wel even blijven doorgaan, maar uiteindelijk moet iedereen zelf uitmaken hoeveel waarde ze hechten aan één van de weinige dingen op de huwelijksdag waar ze 20 jaar later nog van kunnen genieten.

KOM JE ALLEEN OF MET EEN TEAM?

Oorspronkelijk ben ik een ‘one-man band’ en probeer ik dus gedurende de dag niet enkel te zorgen dat alle momenten vastliggen op beeld, maar ook de nodige geluidsopnames gebeuren, belichting wordt bijgeplaatst indien nodig, droneshots worden gemaakt, ik overal op tijd geraak, af en toe iets eet en drink, … en dit allemaal zonder al te veel aandacht te trekken. Kortom, een zeer drukke dag! Er is daarom de optie om een extra videograaf in te huren. Niet enkel om mijn werk te verlichten, maar vooral voor het extra paar ogen, bijkomend materiaal, de extra beelden (uit verschillende hoeken) en meer tijd en ruimte voor het vastleggen van de adembenemende shots die de huwelijksvideo er bovenuit zal laten springen.

HOE LANG OP VOORHAND WORDT EEN  VIDEOGRAAF BEST VASTGELEGD?

De meeste van mijn huwelijken worden zo’n 12 à 15 maanden op voorhand vastgelegd. Maar ik heb ook koppels die 3 maanden vooraf beslissen een videograaf te nemen. Sommigen hebben geluk dat ik dan nog een plekje vrij heb, maar helaas moet ik ze vaak teleurstellen. Vanwege het beperkt aantal plekken, zeg ik altijd: als je weet dat je mijn video’s leuk vindt, begin dan vandaag al met een kennismakingsgesprek vast te leggen. Nog voor het jaar begint, ben ik meestal volboekt en moet ik veel mensen teleurstellen die op dat moment wensen dat ze eerder contact hadden opgenomen.