HUWELIJKSVIDEOGRAAF IN BELGIË

TROUWFILMS MET EEN VERHAAL
Jullie zijn verloofd en de plannen voor jullie droomhuwelijk krijgen stilaan vorm. Waarschijnlijk hebben jullie al iemand gevonden voor jullie huwelijksfoto’s maar willen toch nog een extra aandenken aan jullie grote dag. Iets wat jullie de dag nog meer laat herbeleven, de gevoelens van dat moment nog meer terug naar boven laat komen. Kortom, jullie zijn op zoek naar een huwelijksvideograaf. Dan ben je bij ‘Films by David’ alvast aan het juiste adres. Als geen ander weet ik de momenten die er toe doen vast te leggen op beeld en geluid. De momenten die jullie zich voor eeuwig willen herinneren. Ieder koppel is uniek en heeft een eigen verhaal, dat verhaal wil ik vertellen.
over mij huwelijksvideograaf huwelijksvideo Ibiza
Ik werk niet met verschillende pakketten, maar alles begint bij het basispakket, het essentiële dat nodig is om een goed verhaal te kunnen vertellen. Van daaruit kunnen de verschillende opties naar wens toegevoegd worden en zo stellen jullie je pakket op maat samen, volledig naargelang jullie budget. Het basispakket bestaat uit de highlight video die, vergezeld van enkele droneshots, jullie verhaal op een cinematische manier vertelt. Indien dit niet volstaat, geen paniek, de documentaire edit van + 20-25 min brengt alle aspecten van de dag op een uitgebreidere manier in beeld. Ideaal om in familiale sfeer alles nog eens te herbeleven.

Zoeken jullie een huwelijksvideograaf in België? Neem dan vrijblijvend contact op en vertel me hoe jullie droomhuwelijk eruit zal zien en ik jullie een unieke herinnering kan bezorgen van dit memorabel moment.  Ieder jaar engageer ik mij tot een beperkt aantal koppels zodat ik zeker ben dat ik voldoende tijd kan investeren om hun verhaal te vertellen zoals zij dat verdienen.  Twijfel dus niet te lang want de plekjes zijn ieder jaar vlug volzet

Is jullie verhaal eentje dat moet herinnerd worden?