ORIGINEEL | TIJDLOOS | PERSOONLIJK

Een Unieke Beleving

EEN BIJZONDERE FILM

HOE VERLOOPT HET?

01. Verbinden

Contacteer mij om een kennismakingsgesprek in te plannen en na te gaan of mijn aanpak in lijn is met jullie visie en prioriteiten.

02. Delen

Vertel mij jullie verhaal en trouwplannen en in ruil beantwoord ik al jullie vragen en geef ik meer info over de mogelijke opties.

03. Plannen

Het hele planningsproces ben ik er om jullie met raad en daad bij te staan. Zodra alles rond is overlopen we samen de dagplanning.

04. Genieten

Geniet ten volle van jullie dag en weet dat ik er ben om jullie bij te staan en deze bijzondere ervaring voor jullie vast te leggen.
Play Video

Wedding Teaser • Rotsaert Green Venue  •  Rock au Vin

HET BASISPAKKET

The Cinematic Highlight

Professionele Huwelijksvideograaf

Volledige dag aanwezig

Cinematic Highlight video (6-8min)

Kwalitatieve geluidsopnames

Dronebeelden *

Rechtenvrije muziek

Verplaatsingskosten **

Levertijd 90 werkdagen

Het basispakket start vanaf 2.500€

* indien geen luchtvaartrestricties / ** uitgezonderd buitenland

(huidige prijzen geldig t.e.m. 28 februari 2023)

À la carte opties:

LANGERE VIDEO

Als aanvulling op de highlightvideo kan met de docu edit de dag chronologisch herbeleefd worden. Alle belangrijke momenten van de huwelijksdag worden uitgebreider in beeld gebracht.

INTEGRALE OPNAMES

De sleutelmomenten die voor jullie van grote waarde zijn, kunnen integraal opgenomen worden zowel in beeld als geluid. Denk hierbij aan de ceremonie, de speeches, de openingsdans, …

WEDDING TEASER

Vol ongeduld om vrienden en familie te verrassen met een korte impressie van jullie huwelijksdag?  Ontvang dan binnen een 5-tal werkdagen een prachtige teaser als aankondiging van jullie huwelijk.

Naar het buitenland?

Geen probleem!

investering

Als fervent reiziger vergezel ik jullie met veel enthousiasme de wereld rond om jullie liefdesavontuur vast te leggen. Stuur een mailtje naar hello@filmsbydavid.be en vertel me alles over jullie wilde plannen. Vervolgens kijken we samen hoe ik jullie een onvergetelijke herinnering kan bezorgen van deze unieke ervaring.

Play Video

Ibiza Loveshoot

Ik wil er zijn,

voor jullie !
Ieder jaar neem ik maar een beperkt aantal huwelijken aan zodat mijn koppels mijn volledige aandacht kunnen genieten en ik hen de herinnering kan bezorgen die ze verdienen.

Willen jullie één van die koppels zijn? Laten we dan kennismaken.

Volzet voor 2024

Reservaties open voor 2025