investering huwelijksvideograaf België trouwvideo trouwfilm

investering huwelijksvideo trouwvideo huwelijksvideograaf trouwvideograaf videograaf

Een huwelijksvideo is een investering en om zeker te zijn
dat ik voor ieder van mijn koppels de geschikte videograaf ben,
stel ik voor te beginnen met een vrijblijvend kennismakingsgesprek
tijdens dewelke we aftasten of de o-zo-belangrijke klik er is.

Geen opties meer beschikbaar voor 2022

VOLZET!

Nog 12 opties beschikbaar voor 2023

BASISPAKKET

VANAF

1.800€

* indien geen luchtvaartrestricties

Het basispakket kan naar wens uitgebreid worden met opties zoals: loveshoot, docu edit, weddingteaser, volledige ceremonie, openingsdans, …

\\

Wie zijn jullie?

Jullie zijn stapelzot van elkaar en staan te popelen om te kunnen trouwen. Familie en vrienden zijn uiterst belangrijk. Jullie maken graag plezier en hebben geen angst jezelf te zijn voor de camera. Gevoelens zijn er om te delen en de wereld om te verkennen.

Of jullie nu een luxueus of rustiek huwelijk voor ogen hebben, in een kasteel of op het strand, in eigen tuin of ver weg van huis, … het belangrijkste die dag zijn de mensen om jullie heen en de herinnering die jullie de rest van jullie leven zullen meedragen.

investering huwelijksvideo trouwvideo huwelijksvideograaf trouwvideograaf videograaf

Elopements

investering

Met veel enthousiasme vergezel ik de prachtigste koppels de wereld rond om de meest beklijvende liefdesverhalen vast te leggen en te vertellen! Zijn jullie zo’n avontuurlijk duo dat elkaar het ja-woord wil geven op een prachtig strand op Ibiza, met een adembenemend uitzicht vanop de Oostenrijkse bergtoppen of een andere locatie met een persoonlijke betekenis? Aarzel dan niet en stuur snel een mailtje naar hello@filmsbydavid.be om jullie unieke huwelijksplannen voor te stellen. Of neem contact op via de contact pagina en kijken we samen hoe we deze unieke beleving op een onvergetelijke manier kunnen vastleggen.

investering