OVER MIJ

\\

Hey, mijn naam is David, maar dat wist je waarschijnlijk al. En aangezien je hier terecht bent gekomen, vermoed ik dat je wel wat meer over mij wil weten.

Samen met mijn geweldige vriendin woon ik in het ‘Toscane van België’, het prachtige Limburg.  We houden van reizen, lekker eten en samen met onze twee schatten van poezen bingewatchen vanuit onze luie zetel.

over mij

Wanneer ik niet aan het werk ben, kan je mij ook regelmatig op een padelveld vinden en af en toe op de fiets in de frisse buitenlucht.  Zo probeer ik de overtollige koolhydraten wat onder controle te houden, maar helaas lukt dat niet altijd even goed.

Als ‘self-made man’ en creatieve geest heb ik enkele jaren geleden de stap gezet in de huwelijksvideografie. Een sector die helaas wat te kampen heeft met een negatief beeld ten gevolge van de onpersoonlijke en saaie trouwvideo’s uit de jaren ’90. Samen met mijn collegavideografen tracht ik de huwelijksvideo’s van dit imagoprobleem te verlossen. Het kan zoveel meer zijn dan gewoon wat bewegende beelden, maar enkel met de juiste videograaf voor het juiste koppel.

Samen keren we terug naar de essentie waarom jullie trouwen: liefde, naasten & mooie momenten samen

Zo, dat zal wel volstaan als korte introductie, de rest hou ik voor ons kennismakingsgesprek.   ; )

Laat even weten hoe jullie huwelijks droomdag eruit ziet en kunnen we samen kijken hoe ik jullie er een onvergetelijke herinnering van kan bezorgen.

Groetjes,
over mij