© Jan Dekeyzer
Een mooi liefdesverhaal, ik vertel het niet alleen graag, maar hou er ook echt van!
In plaats van de ganse dag gewoon wat beelden te schieten, is mijn passie het vastleggen en vertellen van jullie verhaal.

> Wat heeft jullie samengebracht?

> Wanneer wist je dat hij/zij de ware was?

> Wie zal deze mijlpaal samen met jullie vieren?

Het enige wat ik wil, is de personen en het gevoel achter het verhaal kennen en vastleggen. Zo kan ik ieder element van jullie verhaal tot leven brengen. Een verhaal dat uiteraard al eerder dan vandaag is begonnen en nog heel lang verder zal leven.

\\

MIJN VERHAAL
Mijn verhaal begint in 1979 (I know!) en net zoals bij iedereen waren de eerste stappen de wereld ontdekken. Yep, inderdaad, de foto hierlangs ben ik. Als puber merkte ik al heel snel dat ik vrij visueel was ingesteld. Zo kon ik op school altijd perfect visualiseren waar het antwoord in de cursus stond. Nog juist weten wat er stond was natuurlijk een andere zaak.

Als 9-jarige heeft de reismicrobe mij te pakken gekregen toen ik voor het eerst echt op vakantie ging. Al direct zonder ouders op skivakantie in Oostenrijk! Ik was op slag gefascineerd door de hoge bergen en pakken sneeuw. Er zijn zoveel prachtige plaatsen in de wereld, maar de voorliefde voor Oostenrijk blijft.

Als tiener kocht ik mijn eerste camera om zo de wereld van de fotografie te ontdekken. Maar al snel moest dit plaats maken voor een andere, op dat moment iets coolere hobby: muziek.

Na 20 jaar in nightlife gezeten te hebben, was het tijd om terug te keren naar die oude liefde. Ik kocht opnieuw een camera en ontdekte al snel dat je er ook bewegende beelden mee kan vastleggen. Beelden die nog meer de realiteit en emoties weerspiegelen.

In 2019 heb ik dan ook besloten mijn creativiteit te gebruiken om andere mensen te helpen bij het bewaren van hun prachtige herinneringen.

Films by David zag het daglicht …
(formerly known as Motion Media)

Laten we terugkeren naar de essentie:

liefde, naasten & mooie
momenten samen

Dit is Bram !

Ok, ik weet het, het zou hier in principe over mij moeten gaan, maar ik vind toch dat Bram hier een eervolle vermelding verdient.

Een oude wijze huwelijksvideograaf zei ooit:
“Achter ieder goed videograaf staat een betere second shooter.” En ik kan dit volledig beamen. Ondanks dat Bram vaak wat onzeker is over zijn skills, is hetgeen hij oplevert altijd top! Hij weet zonder al teveel woorden perfect wat van hem verwacht wordt. We voelen elkaar zeer goed aan, een simpele blik is vaak voldoende.

Je zou het misschien niet direct zeggen, maar ook in omgang is Bram heel aangenaam. Tussen het serieuze werk door is hij zeker te vinden voor een grapje of een luchtige babbel. Hem willen jullie er op jullie grote dag zeker bij hebben want hij zorgt voor die prachtige b-roll in jullie huwelijksvideo.

FAVORIETE VIDEOPARTNER VAN

In 2019 leerden wij u kennen na het posten van uw eerste video, we waren op slag verliefd. Hoe jij er telkens in slaagt om steeds de juiste momenten op het scherm te brengen, de momenten die er echt toe doen, is subliem. Jij bent die dag zo onzichtbaar waardoor iedereen zich steeds comfortabel voelt. Echt vakmanschap.

Na ons eerste kennismakingsgesprek voelde alles heel vertrouwd aan. Met enkele woorden wist je te omschrijven waar ons huwelijk om draait. Van muziek, beelden, gevoel als sfeer doorheen de video omschrijft ons als koppel volledig. En dit na één gesprek. De dag voor de trouw wist je ons ook volledig gerust te stellen, en we hadden hierin ook alle vertrouwen. Wat een heerlijk gevoel!

David, bedankt om onze prachtige dag zo levensecht vast te leggen op film! Dit blijft een prachtige herinnering die wij trots met iedereen kunnen delen.

– INEZ & ROBIN –

DAVID, IN HET ECHTE LEVEN:

Ontdekken

Ik vind het ontzettend leuk om nieuwe dingen te ontdekken. Dat gaat van een roadtrip naar een onbekende bestemming, een nieuwe hobby tijdens een pandemie (padel), nieuwe skills aanleren om nog betere video’s te maken, tot zelfs het leren kennen van nieuwe koppels,

Genieten

Wie houdt daar nu niet van? Bij mij uit zich dat dan vooral in de vorm van reizen, lekker gaan eten, tijd spenderen met familie en vrienden, maar ook een avondje met de vriendin en de poezen lekker languit in de zetel achter een leuke film hoort daar zeker bij.

Lachen

Het leven is te kort om altijd alles aux serieux te nemen. Een portie groene, zwarte of droge humor kan er altijd wel in, of moet ik eerder zeggen uit? =) Want tijdens een huwelijksdag mag je je altijd wel verwachten aan een mopje voor de sfeer.
En het is nog gezond ook!
Ben ik de persoon door wie jullie je verhaal willen laten vastleggen?
Zitten jullie nog met bepaalde vragen of willen jullie gewoon eens kletsen?
P.S.: ik hou absoluut niet van onrechtvaardigheid, alcohol, afwassen en schorseneren

SAMEN ZORGEN WE VOOR

Nostalgie & Erfstukken

BELGIË + REST VAN EUROPA